We’ve noticed you might be viewing our website from a different location. Visit your regional site for more relevant information and pricing.

Szakmai gyakorlat külföldön

Szerezz igazi munkatapasztalatot

Szakmai gyakorlat Amerikában

Kik vehetnek részt: Aktív nappalis hallgatóként turizmus-vendéglátás szakon tanulók: alap, mester vagy turizmus-vendéglátás szakot végzett hallgatók, akik diplomájukat kevesebb, mint egy éve szerezték

Mindegyik partnerünk az USA elismert és nagymúltú szállodaközpontja, elhatárolva a nagyvárosok zajától így biztositva kikapcsolódást az ide látogató vendégeknek.

Minden pozícióban az amerikai órabérek szerint történik a kifizetés. Átlagosan, hetente minimum 32 órát dolgozol, melynek számát túlórákkal növelheted. Ez természetesen nagyban függ a szálloda foglaltságától és a munkamoráltól is. A pozíciókhoz tartozó órabérek államonként eltérőek.

Mint minden munkánál, a külföldi munka esetében is a fizetésedből hetente adózni fogsz. Az adózási szabályokról, és adóvisszatérítésről minden esetben a hivatalos USA által kiadott dokumentumokban tájékozódhatsz.

100% elhelyezési garancia

Biztosak vagyunk abban, hogy a programba felvett Jelentkezőinket elhelyezzük!

Ha mégis rajtad kívülálló okból nem helyezünk el (azaz a határidőket betartva feltöltöd a papírjaid, elkészíted az önéletrajzod, nem titkolsz el a vízumot negatívan érintő információkat stb.) nemcsak a teljes programdíjadat, de az Amerikai Nagykövetségnek befizetett vízuminterjús díjad (160 USD) is 100%-ban visszatérítjük!

Fedezd fel Amerikát!

A szállodákban az állandó amerikai személyzet egy nemzetközi csapattal bővül ki. Így napi szinten gyakorolhatod az angol nyelvet, nemzetközi kapcsolatokra, és barátokra tehetsz szert.

Ez a legautentikusabb módja, hogy valóban megismerj más kultúrákat, és többet tudj meg arról, hogy milyen az igazi amerikai élet. Bárhová is sodor az élet a későbbiekben, egy ilyen tapasztalat garantáltan erősíti az önéletrajzodat is. A program után pedig látogasd meg az általad legáhítottabb nagyvárosokat/ nemzeti parkokat.

Mi a különbség intern és trainee között?

Az intern program feltétele:

Aktív nappalis hallgatóként turizmus-vendéglátás szakon tanulók: alap, mester vagy turizmus-vendéglátás szakot végzett hallgatók, akik diplomájukat kevesebb, mint egy éve szerezték

A trainee program feltétele:

Turizmus-vendéglátás szakon végeztél és legalább egy éves szakmai tapasztalatod van Amerikán kívül. vagy Amennyiben nem rendelkezel diplomával, de legalább 5 éves, igazolható, professzionális munkatapasztalatod van.

6-12 hónapos gyakorlat Amerikában